Lederutvikling med Lederskolen

Vet du hva vi kan gjøre for oss selv og andre?

Vi kan styrke vårt eget lederskap. Hvorfor?
Ledelse og lederskap handler om å være proaktiv i å finne nye og bedre måter å jobbe på. Det er ikke bare de som sitter øverst i en virksomhet som trenger gode lederegenskaper. Evnen til å utvikle og motivere seg selv, medarbeidere og team er viktig uansett nivå eller ansiennitet.

Sørg for å holde deg oppdatert, relevant og konkurransedyktig!

Lederskolen – bedre ledere

For å være en god leder, må du være god til å lede deg selv. Selvledelse er avgjørende for å være en god leder for andre.
Et lederkurs med høyt relevante ledertemaer er også ofte det lille dyttet som skal til for å få utvidet ansvar.
Kunnskapen lederkurset gir deg styrker kompetansen din, gir selvinnsikt og lar deg få innblikk i ledertematikk som er nyttig med eller uten lederansvar.

- Ledelse er ett stort fagfelt. I lederskolen har vi brutt ned ledelse som tema, slik at det blir praktisk, lett tilgjengelig og anvendbart for deg, forteller Lene Fjellheim som er faglig leder i Lederskolen og daglig leder i CoachTeam.

Om å se sine styrker 

Arbeidstakere som har vært i samme firma over mange år, kan fort bli styrt for mye av vaner. De kan glemme egne styrker og ha større fokus på hindringer og begrensninger fremfor muligheter når de blir kastet ut i et usikkert landskap.

Fornyet forståelse for lederrollen, egne styrker og ferdigheter gjør deg mer bevisst din ubevisste eller «sovende» kompetanse.
Bare de fleksible, de som kommuniserer effektivt og troverdig, får til godt teamsamarbeid og oppnår resultater sammen med andre, får innflytelse i fremtiden

Det kan være at kompetansen din er noe rusten eller mangelfull, Lederskolen alene, eller i kombinasjon med ledersparring, gir en boost og ikke minst verdifull kompetanseheving og bevisstgjøring. 

I dagens arbeidsmarked er myke ferdigheter like viktige som hard, funksjonell kompetanse.

I en verden der evne til fleksibilitet, tilpasningsdyktighet, samarbeid, målbevissthet, motivasjon, utholdenhet, og kreativitet blir avgjørende, er det å ha selvinnsikt og relasjonskompetanse viktig.

Kursmoduler

 • 1

  Ledelse

  Ledelse og lederskap handler om å være proaktiv i å finne nye og bedre måter å jobbe på. Det handler om å ha kontroll og ta avgjørelser. Det er ikke bare de som sitter øverst i en virksomhet som trenger gode lederegenskaper. Evnen til å utvikle og motivere medarbeidere og team er viktig uansett nivå eller ansiennitet.

 • 2

  Selvledelse

  Dagens arbeidsplasser holder som regel et høyt tempo. Det krever at arbeidstakere må jobbe mer selvstendig og sørge for selvledelse og egen fremdrift.
  Evnen til selvledelse, jobbe produktivt, beherske egen tidsstyring og prioritere mellom arbeidsoppgaver er avgjørende.

 • 3

  Kommunikasjon

  Noe vi kan gjøre for oss selv og andre er å styrke vårt eget lederskap. Det du tenker, gjør og sier påvirker flere enn deg selv.
  Gode kommunikasjonsevner er en av de viktigste ferdighetene du kan beherske, uavhengig av bransje.

 • 4

  Stressmestring

  Forskning viser at mennesker som er utsatt for stress er mindre innovative, mindre smarte, mindre omsorgsfulle og faktisk mindre kreative. Ikke bare kan dette føre til store helseproblemer, men det gjør oss mindre rustet for de utfordringene vi står ovenfor i fremtiden. 

  Ledere som klarer å håndtere eget stress og forstå mekanismene i stresshåndtering kan også bistå sine medarbeidere på en god måte.

 • 5

  Team og teamledelse

  Evnen til samarbeid er essensielt. Du må klare å samarbeide med enkeltpersoner i teamet ditt, andre i bedriften din og eksterne samarbeidspartnere. Gode samarbeidsevner kan sikre at en oppgave eller et prosjekt gjennomføres effektivt og vellykket. Med godt samarbeid og god teamledelse blir også jobben enklere for de involverte, kunnskap deles mer effektivt, flere løsninger identifiseres og gode relasjoner bygges.

  Å være leder handler om mer enn å sikre at bedriften oppfyller økonomiske mål.  

Kursdeltaker

Dyktige og kunnskapsrike foredragsholdere som klarte å få meg til å visualisere alt vi gikk igjennom i e-læringskursene.

Kursdeltaker

Etter endt Lederskole har jeg tilegnet meg den kunnskapen jeg trenger for å kjenne meg trygg nok til å praktisere godt lederskap, men øvelse må til: Øvelse gjør mester!

Kursdeltaker

Jeg liker veldig godt at det er praktisk å ta utdannelsen på nettet. Jeg er veldig fornøyd med at dette en skole som gir "point on" kunnskaper på en veldig god og spennende måte.

Bedriftsintern opplæring med Lederskolen, komplett kompetanseprogram

Lederskolen kan brukes som standard e-læring eller tilpasses deres virksomhet med digitale eller fysiske samlinger, og med fokus på beste praksis og hverdagsledelse.

Vi har levert Bygger´n Lederskole, Frydenbø Lederskole, Triba Lederskole, Mitsubishi Lederskole, Agile-Rig Lederskole for å nevne noen.

Kontakt oss gjerne for en uformell samtale om deres ønsker og behov. 

Lederskolen

Komplett ledelsesguide

Registrer deg for å få tilsendt en gratis ledelsesguide per e-post. Å være en god leder i dag krever et bevisst og aktivt forhold til egen rolle. Det som har fungert de siste tiårene, fungerer ikke like godt lenger. Derfor kan det være en nyttig øvelse å spørre deg selv hvorfor du har valgt å være leder, hva du er mer enn god nok på, og hva du trenger å styrke

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Hvorfor e-læring med Cimple?

 • Dyktige og engasjerte ansatte

 • Videobaserte e-læringsproduksjoner med mulighet for gaming, interaktivitet, VR og AR

 • Opplevelsesbasert pedagogikk og mikrolæring eller nanolæring i praksis

 • Ferdige e-læringskurs importert inn i deres læringsplattform

 • Profesjonelt filmstudio med alt som trengs for profesjonelle e-læringsproduksjoner

 • Innholdsproduksjon i Articulate 360, Captivate og andre anerkjente forfatterverktøy