Book en uforpliktnede gjennomgang for din bedrift

Se hvorfor hundrevis av små, mellomstore og store organisasjoner i Norge og internasjonalt velger Cimple som strategisk samarbeidspartner for kompetanseheving i virksomhetskritiske fag.

Cimples forbedringsprogram hever kompetansen og innfører nye prosesser, metoder, teknikker, et felles språk og forståelse.

I gjennomgangen vil vi blant annet gå igjennom:

  • Behov for viktig kompetanseheving av ansatte. Hvilken tilnærming passer deres organisasjon best? E-læring, blandet læring, klasserom, og hvilke fag er viktige for dere?
  • Cimples unike kursbibliotek i virksomhetskritiske fag som er utviklet med ledende fagmiljøer i Norge. Har vi de fagene som dere har behov for?
  • Våre erfaringer med blandet læring og hvordan opplæringsprogrammene kan tilpasses deres behov. Moderne e-læringskurs kombinert med digitale eller fysiske samlinger.
  • Andre behov? Tilpassing av e-læringskurs? Cimples e-læringskurs i deres LMS? Tilpasset e-læringsleksjoner? Foredrag? Klasseromskurs? Utrullingsbistand for kompetanseprogrammer? Cimple kan bidra med det meste innenfor «læring».

Strategisk samarbeidspartnere til:

Navn(Påkrevd)
Jeg er interessert i:(Påkrevd)
Huk av fagområdene du ønsker mer informasjon om i din demo.